Blogger Templates

LoVe,

Daisypath Friendship tickers

Friday, 23 September 2011

today punye story

cam bese, kelas habis at 10pm.. -_-" mmg penat sgt2.
esok wat kad matrix, then x taw la wether nak ikot wawa blk, or stay je kat umah sorg2 coz byk asignment or blk uma parents.. hmm.. *will decide tomorrow,.
ok da, stop.

then, nak cerita la td ade mase trluang sket, g la jalan2 ngn pika a.k.a pikot..
then g makan jap kat 1 kedai nih.. cek it out!
pika :)
pika nye :)


me & mine




then trjmpe la 2 org classmate kat ocean.. ktorg jalan kaki je taw dr kampus.. x jaoh pon,,
tibe2 trjmpe kasut ni, cantik nye... suke sgt2!! tp... memandang kan buku2 teks ade yg perlu di beli tnpa duit ptptn ni, agak kene berjimat cermat ye.. but, akibat x bli kasut yg betul2 kualiti, smlm sy terjatuh tgga kat bangunan mara.. perghh! malu x yah ckp la, sakit nye tuhan je la yg taw.. smpai skrg sakit lg taw, xtaw la tersala urat ke hape..(da melayang jaoh lak, ni cite smlm.. haha:P)
ok, nak tnjuk kasut yg cntik dan x dpt dibeli itu :'(

ni sy nak :(


ni pika nak..

dats all,, to be continue later.. 
bye,

No comments:

Post a Comment